Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

18 november 2017 9:00

K. van Norden

1e helft

Zaterdag achttien november moest ten de meiden van dvs mo13 tegen de meiden van Hoevelaken. Het was een hele spannende eerste helft maar Katelijn scoorde wel met een mooie voorzet van . Maar daar bleef het niet bij de want de spits van Hoevelaken had gescoord en dus stond het 1-1. We hadde n nog een paar mooie aanvallen maar jammer genoeg was er niet gescoord dus op naar de tweede helft want alles kon nog veranderen

2e helft

In de tweede helft ging het minder goed we stonden 1-1. Nu moesten we echt ons best doen om te winnen. Een tijdje gebeurde er niet zoveel. Het ging de hele tijd van de ene kant met de bal naar de andere kant met de bal. Er waren veel kansen voor ons team, maar geen kwam erin. Na een tijdje kwam er iets waar we allemaal bang voor waren het andere team scoorde. Het was 2-1 voor de tegen partij. We hadden daarna nog een paar mooie kansen maar geen zat erin. Na een tijdje rende een van de tegenstanders naar het goal waar Sarah stond. En trapte de bal erin. 3-1 En nog een keer 4-1 toen was de wedstrijd bijna afgelopen. En het zag er niet zo goed uit voor ons. Daar kwam de eind fluit. 4-1 was het geworden. We hadden verloren. Maar het was wel een leuke wedstrijd.