Wedstrijdverslag DVS'33 Ermelo MO13-1 - VVOP MO13-1

45'

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

2 december 2017 9:00

H. Cegerek

Vandaag was onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Door de trainers was besloten om daar iets gezelligs van te maken met de meiden en alle ouders. Na de wedstrijd zijn we teamfoto’s gaan maken met het hele team op de tribune van DVS. De foto’s zijn gemaakt met de Deense vlag erbij omdat we volgend jaar met z’n alleen naar Denemarken gaan voor een groot internationaal voetbal toernooi. Daarna moest er snel gedoucht worden omdat alle ouders al zaten te wachtten in de kantine voor het “HEEL MO13 BAKT” festijn. Alle meiden (moeders J) hadden iets lekkers gemaakt. In de kantine stonden bijna 2 tafels vol met lekkernijen. Onder het genot van de koffie, thee en limonade waren al gauw alle taarten, (cup-)cakes etc. opgegeten. Daarna ging iedereen naar huis en hebben we met z’n allen een hele gezellige ochtend gehad. Dat gaan we zeker nog eens doen.

De wedstrijd begon om 9:00. In de 20ste minuut ging Bente op de keeper af dat mislukten eerst daarna zetten ze door en werd er gescoord. Daarna hebben VVOP nog een paar kansen gehad maar Sarah hield ze tegen. Na rust kreeg Katelijn de bal en scoorde. In de 50ste minuut gaf Yara de voorzet en scoorde Bente. 3-0 de wedstrijd was afgelopen.