We verzamelen op de parkeerplaats en vertrekken met het hele team naar Nijkerk. Dilan kan gelukkig toch mee doen. De jongens zijn voor hun doen erg rustig op de parkeerplaats.....
In de kleedkamer bespreken Kevin en Johan de opstelling en de tactiek van vandaag.
Eerst doen ze een warming up op een drassig veldje naast het hoofdveld.

De wedstrijd.
Fluitsignaal van de scheids klinkt.................wij stonden erbij en keken ernaar......waarnaar zul je denken nou naar de 1-0 die  binnen nog geen halve minuut volgens mij werd gescoord ... Pff dat was even wakker worden.
Dan gaan we voetballen Bas  laat al vroeg in de wedstrijd zien wat hij in huis heeft en maakt een actie die hij volgens mij niet een tweede keer maakt maar was mooi om te zien.  Van nijkerk verdedigen ze goed mee, maar zijn ook iets te fanatiek waardoor ze een overtreding maken op Bas.  Milan neemt de vrije schop maar helaas gaat die te hard.  Dan gaat de bal over en weer op het midden veld en neemt Nijkerk de bal mee op doel van Yannick af, deze weet de bal 2x mooi tegen te houden.  Uittrap is goed en komt een eind, actie van Niek langs de lijn op Milan maar Nijkerk zit ertussen en gaan op Yannick af er volgt een afstandsschot waar Yannick zich op verkeek, dacht dat hij wel naast ging maar net op laatste stukje vloog de bal er toch in. 2-1. Gelukkig was de doelpaal stevig en heeft deze geen gevoel!!
Actie van Daniel die de bal mooi mee krijgt maar de bal word net van de lijn gehalld. Zonde.
Bas krijgt ook nog een kansvoor een schot op goal maar weer is het de keeper die in de weg staat.
Acties volgen dan in rap tempo elkaar op en word er door Dilan en Niek goed verdedigd.

2e helft
Na een bespreking beginnen we aan de 2e helft ....en ja wij kunnen het ook binnen een minuut scoren. Bas krijgt de bal en gaat recht op de keeper af. Boem 2-2 (was vast water van Nijkerk waar iets in zat want dat hadden we in de rust gebruikt voor je zere knie :) DVS is een stuk fanatieker de tweede helft en er word goed gevochten voor de bal. Ryan geeft een mooie bal op Bas maar komt niet tot scoren. Bal is dan in snel tempo weer terug op middenveld waar Remco en Ilyas de bal weer veroveren. Toch zit er een snelle jongen bij van Nijkerk die op Yannick af zoeft en nogal onbesuisd. Yannick gaat goed voor de bal en heeft deze dan ook. Mooie verre uittrap komt via Ryan bij Bas terecht die zich niks bedenkt en door gaat 1 op1 met de keeper.....lob over de keeper en ja hoor de 2-3 .

Nijkerk trapt wederom af en komen tot onze verdedigers die goed werk verrichten en de bal via middenveld bij Daniel weten te krijgen die geeft de bal aan Ryan maar de bal wil het doel niet in en gaat via keeper over lijn De corner volgt. Dilan krijgt de bal op zijn slof maar knalt hem over het doel. DAn volgt er nog een mooie actie van Remco die de bal krijgt van Dilan en het ook maar direct op de keeper probeert helaas bal wil er niet in.   We zien goed overspel tussen Milan en Dilan die de bal via de zijlijn meegaf en toch weer bij het nijkerkse doel in de buurt kwamen....
Het zijn spannende minuten want Nijkerk is niet voor een gat gevangen en wil meer, maar heeft wel last van ons en komen er niet gemakkelijk door, verdediging doet mee keeper Yannick  doet uitstekend zijn best en komt goed uit en pakt nog een paar ballen goed weg.  We knijpen hem toch nog wel even....maar ook wij hebben nog wel kansen gekregen maar eerlijk is eerlijk er stond bij hun ook een goede keeper die onze schoten tegenhield.

Dan komt het verlossende fluitsignaal van een goed fluitende jonge scheidsrechter die ook zeker comlimenten verdiend voor het goed leiden van deze wedstrijd. Klasse!!
En jongens jullie kunnen met de winst op zak de winterstop in. En weet zeker dat als jullie na de winterstop meteen vanaf minuut 1 zo spelen als jullie de 2e helft gespeeld hebben er nog veel punten door jullie gescoord kunnen worden.

Ilyas, Remco Milan Dilan, Ryan, Daniel, Niek Bas Yannick jullie hebben voor een leuke wedstrijd gezorgd!!