DVS'33 Ermelo JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 02

7 september 2013 8:45

Al vroeg op pad naar Voorthuizen voor de eerste competitiewedstrijd tegen VVOP E1.

De wedstrijd begint om 8:45 uur. De jongens treden vol frisse moed aan op de mat in Voorthuizen. Al na drie minuten volgt een wake-up call: VVOP scoort de 1-0.  Een mooie actie van Wilrik haalt net de touwen niet. Vervolgens is het VVOP met een schot op de lat. DVS is vervolgens gevaarlijk voor het doel van VVOP. Die zijn echter snel met een counter en Roel houdt met een mooie redding de bal uit het doel. Een actie van Emirhan gaat maar net naast. Thijmen schiet vervolgens op de lat. Een volgen diverse corners over een weer. Helaas maakt VVOP in de 18e minuut de 2-0. Diverse schoten van onze jongens treffen helaas geen doel. Een mooi schot van Rick gaat net naast. Een afstandschot van Wilrik gaat er niet in. Een vrije trap voor DVS gaat over de goal van de tegenstander. Dan is het rust.

Na een stevige peptalk van de coach gaan de mannen de wei weer in. Keeper Roel moet tot 2 x toe redden. Een schot van Lars op de goal wordt gepakt door de keeper van VVOP. Weer is DVS gevaarlijk voor het doel van de thuisploeg maar weer wil de bal er niet in. Een mooie actie van Rick naar Olaf die op de goal schiet, maar de keeper van VVOP redt. Het levert wel een corner op maar die weet de ploeg van John niet te benutten.  Vervolgens een mooie actie van Emirhan naar Olaf en de bal  gaat maar net naast. Dan is VVOP weer gevaarlijk in de counter. Sluitpost Roel redt de boel. Ook een corner van VVOP wordt gestopt. Na een mooie actie treft Lars de keeper van VVOP alleen voor zich. Zijn lob gaat op de lat. Door een misverstand in de verdediging valt vervolgens de 3-0 voor VVOP. Daarrna krijgt de frustratie even de overhand en weet VVOP  dit goed uit te nutten en de 4-0 te maken. Dat is ook de einduitslag.