1 - 1 tot in de laatste minuut, helaas toch 2 - 1 verloren.....

Niels Janse (schot)

1e klasse 11

24 maart 2018 11:00

Uit tegen Unicum.
Alle 15 spelers paraat en we begonnen goed aan de wedstrijd. Het spel ging op en neer. Unicum had een paar goede kansen, maar wij maakten de eerste goal. Mooie aanval over rechts en een prima voorzet van Thijn, die Niels Janse lekker binnenschoot. 1 - 0 voor en we speelden prima voetbal. Toch was Unicum wel gevaarlijker, maar Niels Ringelberg speelde een fantastische pot. Hij hield alles uit de goal! Toch viel de gelijkmaker voor de rust, door een mooi afstandschot van Unicum. Tweede helft weer verder bikkelen en we wilden echt heel graag een punt meenemen uit Lelystad. Dit leek te gaan lukken, maar helaas in letterlijk de allerlaatste seconde viel de 2 - 1......De scheids floot daarna ook direct af......
Dit was even zuur, het eerste punt leek binnen.
Complimenten mannen voor jullie goede voetbal in de eerste helft en het blijven strijden in de 2e helft, dit had een puntje verdiend. Toch moet gezegd dat de winst voor Unicum niet onverdiend was, maar dat dit in de laatste seconde moest gebeuren is echt ff balen.