Laatste pot, Zwart Wit uit, 5 - 2 nederlaag.

Valentijn Hoelscher (afstandschot)
Mustafa Akla (schot)

1e klasse 11

2 juni 2018 10:15

Laatste competitie wedstrijd uit bij Zwart Wit. We wilden graag nog een stuntje, maar dit lukte net niet. Na een 1 - 0 achterstand maakten wij schitterend gelijk door een korte corner en een fabuleus schot van Valentijn!! 1 - 1! We speelden aardig mee met het iets betere Zwart Wit, maar konden de rust niet ongeschonden halen. De scheids liet zeker 7 minuten doorvoetballen en dit leverde twee goals op voor Zwart Wit. 3 - 1 bij rust. Tweede helft ging best redelijk gelijk op, maar we konden te weing kansen creëren. Zwart Wit liep uit naar 4 - 1. Na een vrije trap van Thijn waarbij de bal in de zestien viel kon Mustafa mooi en lekker uithalen, 2 - 4. Het werd uiteindelijk toch nog 5 - 2. Stan kreeg nog twee kansen maar zijn schoten vielen niet tussen de palen.
Einde competitie 1e klasse, stand: Onderaan met 1 punt.
Het doel was vanuit DVS om het team te laten omgaan met meer weerstand in deze 1e klasse. Dit is gelukt, we hebben veel tegenstand gekregen. Complimenten aan alle spelers, want we zijn nergens weggespeeld en hebben keihard gewerkt!!
Ik wens als leider alle spelers een leuk nieuw seizoen, in welk team je ook speelt volgend jaar!
Ik heb dit jaar van jullie genoten en we hebben nu nog twee toernooitjes komende weken!