1 - 5 Thuis onderuit tegen Sparta Nijkerk

Sparta Nijkerk JO13-2

1e klasse 11

31 maart 2018 9:00

D. Liibaan

Eindelijk weer eens iets behaaglijker langs de lijn, met een ietwat waterig lentezonnetje erbij. Thuis tegen Sparta op het kunstgras van veld 6. Meteen werd wel duidelijk dat Sparta meer in te brengen had en we konden het dan ook niet heel erg lang op 0 - 0 houden. Niels Ringelberg stond weer als een beer te keepen, maar kon ook niet alles voorkomen. Helaas zonder Valentijn, die nog te veel last had van een blessure (sterkte man!). In de eerste helft zijn we een paar keer in de buurt van de goal van Sparta geweest, maar echt gevaarlijk werden we niet. Wel scoorde Daan nog bijna uit een matige uitrap van de keeper van Sparta, maar de alerte Daan schoot de bal helaas in het zijnet. 0 - 2 bij rust. De tweede helft probeerden we wel om te blijven voetballen, maar Sparta liep toch uit naar 0 - 4. Wel kregen we iets meer ruimte voorin en kwamen er lichte kansen uit een aantal corners. Stan liep op een gegeven moment heel goed door op de keeper, met als resultaat dat de achterhoede van Sparta in paniek raakte. De keeper liet onder druk van Stan de bal door zijn benen glippen en Stan liep goed door en kon prima binnen schieten, 1 - 4. Wel maakt Sparta nog de 1 - 5 met een enorme knal, mooi doelpunt, dat moet gezegd worden.

Wel weer hard gewerkt mannen, helaas nul punten uit vier wedstrijden! Maar we spelen natuurlijk ook eerste klasse en das best pittig!

Op naar de volgende wedstrijd, op jacht naar onze eerste punten!