3e klasse G

29 september 2018 13:30

Zaterdag 29 september 13:30

DZC'68 - DVS'33

We stonden fris en fruitig klaar om te vertrekken voor een rit van 5 kwartier. Eenmaal aangekomen was het prachtig weer. Met 11,5 persoon begonnen we aan de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd sterk, het was een gelijkwaardig gevecht. Na 20 minuten viel helaas een tegengoal. 1-0. Maar we hielden de hoofden omhoog en gingen door. Na een verwarrende corner was er weer gescoord door de tegenstander. 2-0. Na een mooie corner van Inge liep Lieke de bal binnen. 2-1.In een van de laatste minuten van de eerste helft kwam de bal tegen de arm van Marit in de 16-meter, dus we kregen een penalty tegen. Helaas ging die erin. 3-1. Al snel hierna was het rust.

Tijdens de rust hadden we een peptalk en gingen er weer helemaal voor.
We begonnen de tweede helft weer erg sterk. Vanuit de kluts schoot Tamara de bal en die was raak. 3-2. Na een tijdje kwam de tegenstander weer in de aanval. Na een kluts bal bij ons goal, probeerde we de bal nog van de lijn te halen, helaas zonder resultaat.4-2. 10 minuten later had de tegenpartij een vrije trap, het was een goede vrije trap waardoor ze de bal konden inkoppen. 5-2. We hebben ondanks de nederlaag van 5-2 goed gevoetbald, hier kunnen we op verder bouwen voor de volgende wedstrijden.

Volgende week : DVS'33 - SDV Barneveld om 14:30