Emma Schut (penalty)

3e klasse G

3 november 2018 12:00

Wij hadden een uitwedstrijd in Dieren die om 12 uur begon.

We begonnen sterk en speelden meer als een team. Zo werd de 1 op 1 situatie tussen Inge en de keeper gecreërd. Hier kwam helaas nog geen doelpunt uit.
Na een klein halfuurtje kreeg Dieren een vrije trap, deze wist Joelle te stoppen met een mooie redding.
Kort daarna kregen wij een penalty mee die Emma er keurig in schoot.

Na de rust gingen we verder met een 0-1 voorsprong. Inge had een mooie vrije trap maar helaas op de keeper gericht. Het leek meer richting een 0-2 te gaan tot Dieren een penalty kreeg...
De tegenstander schoot de bal mooi erin en ook al keepte Joelle een goede wedstrijd had ze de bal net niet.
We gingen verder met een 1-1 en het voetbal ging over en weer.
De teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar helaas moest de wedstrijd wegens omstandigheden 2 minuten voor tijd gestopt worden.

Eindstand 1-1.
Hadden er meer uit willen halen maar we nemen in iedergeval een punt mee naar Ermelo!