SVHA VR1

3e klasse G

27 oktober 2018 12:30

J. Vrijhof

Ondanks dat het al zo laat in het jaar is, was het afgelopen zaterdag nog lekker warm. Ideaal weer om een potje te voetballen. Terwijl de zon op veld 5 scheen en wij het veld betraden hoopten we allemaal deze wedstrijd te winnen om zo hoger in de ranking te komen.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen. SVHA had een paar sterke speelsters in hun team zitten die voor gevaarlijke momenten zorgden. Wij hadden echter ook zo onze kansen en we wisten op voorsprong te komen dankzij een eigen doelpunt van SVHA. Helaas kwam SVHA terug en wisten ze de 1-1 en ook de 1-2 te maken. SVHA had nu dus een voorsprong op DVS. Het lukte ons niet om de stand gelijk de trekken, waardoor we met een 1-2 achterstand de rust in gingen. Er zouden de 2de helft nog veel doelpunten vallen.

Na de rust lukte het ons wel om te scoren. We liepen in op SVHA doordat Lieke de 2-2 scoorde. SVHA scoorde jammer genoeg ook weer waardoor de stand op 2-3 kwam. Maar toen waren wij weer aan de beurt. Dankzij een doelpunt van Joy kwamen we op een stand van op 3-3. Nu werd het spannend. Helaas kwam SVHA al snel op een voorsprong van 3-5 door twee doelpunten van hun kant. Joy wist de stand nog op 4-5 te brengen door een mooi afstandsschot die het doel van SVHA in vloog. De laatste minuten waren nog spannend maar helaas stond de stand nog steeds op 4-5 toen de scheids de wedstrijd eindigde.

Deze wedstrijd hebben wij helaas verloren, maar volgende week gaan wij er weer volle bak tegenaan! Wij spelen dan uit tegen de nummer 4, v.v. Dieren VR1.