3e klasse G

13 oktober 2018 17:00

Zaterdag 13 oktober 17.00

Sparta Nijkerk VR1 - DVS'33 VR2

Daar stonden we dan om half 4 op DVS klaar om te vertrekken richting Sparta Nijkerk. Het was lekker warm en dat merkten we al bij de warming-up. Nadat de wedstrijd van het 1ste van Nijkerk voorbij was, mochten wij eindelijk het veld op. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we een taakverdeling gemaakt. Omdat DVS O23 al een wedstrijd tegen Sparta Nijkerk O23 had gespeeld wisten wij hun tactiek. Sparta Nijkerk speelde veel lange ballen en daar probeerde wij op in te spelen. Een ieder was super gemotiveerd om weer de drie punten binnen te slepen.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. Geen van beide had echt kansen om de wedstrijd te bepalen. Ondanks dat was het een spannende wedstrijd. Met veel moeite kwamen wij af en toe dicht bij het doel van de tegenpartij maar konden het helaas niet afmaken. Gelukkig had Sparta Nijkerk daar ook last van. Met een stand van 0-0 op het scorebord gingen we de rust in. Wij waren zeer tevreden over de 1e helft. De koploper was daar waarschijnlijk minder blij mee. Weer vol energie begonnen we aan de 2e helft. De 2e helft waren wij sterker en creëerde meer kansen, maar ook deze maakte wij niet af. In de 80e minuut maakte Claudia een, volgens de scheids, te harde schouderduw en kregen wij een vrijetrap tegen. De aanvoerder van Sparta Nijkerk nam de vrije trap en schoot de bal hard in de kruising: 1-0. Na de 1-0 zette Sparta de wedstrijd op slot en lukte het ons niet om de 1-1 te maken. Weer goed gevochten door DVS'33 VR2, maar helaas namen we niet de punten mee naar Ermelo. Alle dames die hebben meegedaan veel dank voor jullie inzet!

Aankomende zaterdag hebben wij geen wedstrijd. De 27ste gaan wij weer strijden voor de 3 punten. Dan spelen we thuis om 12.30 tegen SVHA VR1. Wij staan op dit moment 9e en zij 10e, dat beloofd een spannende pot te worden!