0 - 1

DVS'33 Ermelo MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 1

8 februari 2014 11:30

We moesten ons om 10:00 uur verzamelen op de parkeerplaats van DVS, toen iedereen er was gingen we richting Deventer.

Toen we in Deventer aangekomen waren hadden we nog ongeveer 30 minuten om ons warm te lopen na het warm lopen gingen we nog even de kleedkamer in en daarna liepen we naar het veld.

De scheidsrechter floot op zijn fluitje en de wedstrijd kon beginnen. Wij hadden de aftrap de wedstrijd was erg spannend, qua voetbal waren wij de bovenliggende partij maar door dat RDC erg Gemeen speelde hadden wij veel moeite om goed te voetballen. Er werd maar niet gescoord en het was erg spannend.

Na 40 minuten was het rust we gingen met z'n allen naar de kleedkamer. Iedereen zat er een beetje doorheen maar we gingen er voor en de tweede helft kon weer beginnen.

We hadden heel veel kansen maar die wilden er maar niet in. Maar gelukkig hebben we Maaike en die scoorde een mooi doelpunt! Eindelijk

1-0

Na de 1-0 zakte RDC in en ze waren bijna niet meer in de aanval. We vochten tot het einde en met resultaat we konden weer met de 3 punten richting Ermelo.