VVOP MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 1

1 maart 2014 9:00

Allioui, B.

we moesten ons al om 8:15 verzamelen op dvs want er stond een mooie wedstrijd op het programma. We gingen even naar de kleedkamer en toen gingen we warm lopen. We hadden alle hoop dat deze wedstrijd goed zou gaan verlopen. En toen vloot de scheids dat de wedstrijd kon beginnen. We gingen van af de eerste minuut vol op en we hielden goed druk.  Al snel scoorde werd het eerste goal gescoord  door Maaike die kreeg een voorzet van Melissa en we hadden de 1-0 te pakken. We bleven goed druk zetten en toen kwam het 2 de goal door yavanna. de keeper stond voor het goal en yavanna schoot de bal over de keeper heen het goal in 2-0.  Hun hadden niet echt veel kansen en kwamen bijna niet op onze helft. Toen werd de 3-0 gescoord door Lotte. Toen vloot de scheids af dat het rust was en konden  we tevreden pauze houden. De rust was voorbij en de scheids vloot dat we konden beginnen. We hadden gelijk weer goed druk gezet. Na ongeveer 10 minuten scoorde yavanna en was het 4-0. Niet lang daarna scoorde Maaike en was het 5-0. Later die wedstrijd kregen we een vrijen trap die genomen werd door Melissa. Melissa schoot hem in de kruising en het was 6-0. We bleven die wedstrijd goed druk zetten en waren heel scherp en toen vloot de scheids af en konden we tevreden naar huis.