VVOG F2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 03

15 februari 2014 9:00

Walter Bossenbroek

Een derby tegen VVOG, altijd leuk! Axel doet met de F1 mee en Tumelo is op vakantie. Vandaag twee gastspelers, Timon uit F3 en Mustafa uit F5. Melvin is weer hersteld van z’n handblessure. Walter is vandaag scheidsrechter.

DVS blijkt al snel de betere ploeg en in de eerste helft tekent Daan Libaan voor een echte hattrick. De 1-0 is wonderschoon want na een knappe actie aan de rechterkant geeft Ruebn een loepzuivere voorzet die Daan in een keer binnenschiet. De 2-0 en 3-0 zijn mooie acties van Daan die ongrijpbaar lijkt voor de VVOG verdedigers. Als VVOG de tactiek verandert en massaal de aanval zoekt  krijgen we het even lastig. VVOG komt terug tot 3-2, rust.

Het wordt dus onnodig spannend want DVS heeft het betere spel. Na de rust weten we nog twee keer te scoren. Abdi is tweemaal de gelukkige die het net weet te vinden. DVS wint met 5-2. Tijd voor een feestje ondanks dat alleen Niels en Melvin hun penalty weten te scoren.