DVS'33 VR1 trapt het seizoen af met ruime overwinning

Bennekom VR1

0 - 5

Groep 2 07

31 augustus 2019 15:00

Zaterdag 31 augustus was het alweer zover, onze allereerste officiële wedstrijd van het seizoen 2019/2020. We begonnen de ochtend om 10 uur met een mentale training, zodat we elkaar beter leerden kennen en ook zodat we met elkaar op de juiste manier om weten te gaan. Daarna volgde er een lunch en werden onze hersens nog even wakker geschud door een memory spelletje.

Om 13:00 uur vertrokken we richting Bennekom en rond 15:00 uur floot de scheidsrechter (die nog snel uit de dug-out van de tegenstander sprintte) af. Al gauw merkten we dat wij de betere ploeg waren op het veld en dat werd ons ook in de 3e minuut beloond. Door het goed drukzetten van Marloes schoot ze hard met links over de keepster de 0-1 binnen. Er werden genoeg kansen gecreëerd door onder andere Jolinde, Marloes, Ilse, Latisha en Carlijn.
In de 19e minuut gaf Marloes een goede steekbal op Ilse die de bal vervolgens met een voorzet gaf op Carlijn, die haar welverdiende goal maakte: 0-2. We hadden veel kansen maar konden onszelf niet belonen. Het eerste half uur waren we sterk aan het voetballen, wat in het laatste kwartier wat afzakte. Ook wel begrijpelijk met 30 graden en de eerste wedstrijd van het seizoen. Toch wisten we nog te scoren, door een onderschepping van Marloes en de goal stond de teller op 0-3.

In de rust hebben we in de schaduw kunnen genieten van wat fruit en heel veel water.
Er vonden ook nog wissels plaats, Deborah, Latisha en Emma Schut gingen eruit voor Erika, Maud en Sabrina.

De tweede helft in de 63e minuut kwam, door een goed duel gewonnen door Joy, de bal bij Sabrina, die met een lobachtig afstandsschot de bal langzaam over de keeper schoot: 0-4. In de tweede helft werd Ilse gewisseld voor Emma Bergevoet aka Muis en gingen Marloes en Shanna eruit voor Emma Schut en Latisha. Later kwam Ilse er weer in voor Schut. In de 76e minuut zette Maud de aanval door die de bal aan Sabrina gaf, vervolgens gaf Sabrina een prachtige steekbal op Muis die hem keurig langs de keeper schoot: 0-5!

Met een goed resultaat en als een team gevoetbald namen wij de punten mee naar Ermelo.
We sloten de avond af met een lekkere maaltijd van 't Zomernest geregeld door Arie en Rinske. Samen met VR2 hebben we een gezellige spelletjes/zang avond gehad, kortom een geslaagde teamdag en +3 punten!

Arie en Rinske heel erg bedankt voor jullie bijdrage en Bianca voor de mentale training en je tijd!