Om 08.00 uur waren we zover, iedereen was mooi op tijd en verdeeld over de auto's. We konden vertrekken naar Barneveld.
Een zonnetje probeerde al door de wolken heen te prikken. Eenmaal bij Barneveld moesten we nog een stukje lopen voor we bij de kleedkamer waren, daar werden de jongens toegesproken door Johan en Kevin.

Eerste helft.
Lars heeft zich ook aan de zijlijn toegevoegd om zijn jongens te coachen. Top.
DVS neemt de aftrap en al direct speelt Daniel de bal mooi aan Bas en deze weet ver te komen met de bal maar er staat een speler van SDVB tussen die een scoringskans weet te voorkomen. Corner word genomen maar deze beland naast de goal.  De keeper van SDVB schiet de bal uit en een uitbraak volgt. Yannick Niek en Dilan maken het achterin lastig en eens chot van SDVB heeft Yanncik goed te pakken.
Na een uittrap van Yannick neemt Daniel de bal mee en word er goed overgespeeld. SDVB veroverd de bal en komt gevaarlijk op ons doel af maar door goed uitkomen van de keeper word een doelpunt voorkomen. De uittrap van Yannick komt bij Ilyas terecht die hem vervolgen meegeeft aan Bas en die schiet de 0-1 binnen. Dit was een mooie aanval om te zien.
Remko weet langs de lijn met Milan en Dilan heel wat ballen naar voren te krijgen er is veel overspel te zien de eerste helft en leuke acties. Corner voor DVS word genomen door Ilyas en Bas kopt deze feilloos binnen 0-2.
Na de aftrap is het ook SDVB die naar de goal probeert te komen maar het word ze daarbij lastig gemaakt door Dilan en Niek die hard vechten voor de bal.  Niek overziet het goed en weet de bal terug te spelen naar Yannick.  Dvs weet nog een paar keer voor de goal van SDVB te komen maar de bal wil er niet in.  Ryan neemt de corner en even lijkt het wel een ware flippperkast voor het doel van SDVB Remko krijgt als laatste een schietkans maar deze mist net het doel Jammer!!.
Al snel is het SDVB die omschakelt en op doel van Yannick afgaat deze raakt de bal met vingertoppen..Corner SDVB Ook hier gaat de bal wat heen en weer en is het een eigen doelpunt., 1-2 Jammer jongens.

Pff even rust. Een peptalk van Kevin en Lars en even wat drinken, het zonnetje begint aangenaam te schijnen en we mogen beginnen aan de tweede helft.
Een mooie actie van Niek langs de lijn, geeft de bal mee aan Milan en via Remko komt de bal bij Daniel. Maar het is de keeper die de bal uiteindelijk heeft.  SDVB zit er fel op de tweede helft en weten de weg naar onze goal ook te vinden helaas stuiten ook zij op de keeper. Na de uittrap komt de bal bij Ryan terecht die hem meegeeft aan Ilyas en die schiet ook maar eens...op de keeper.  Het is een gevecht op het veld en DVS heeft het moeilijker de tweede helft. Uiteindelijk weet Ilyas toch de 1-3 binnen te schieten.
Dab vervolgt er een raar staaltje voetbal bal word inde bosjes geschoten via de zijlijn en word als corner weggegeven....SDVB weet hieruit te scoren en komt op 2-3. . DVS wil revanche en alle jongens op veld proberen de bal te veroveren maar de spirit van de eerste helft is er in de tweede helft minder.. Dilan heeft een mooie bal die hij meegeeft aan Bas die recht op de keeper af stormt maar die is hem te snel af en red de bal. Een snelle uitbraak van SDVB volgt en is er een corner voor SDVB Yannick staat bij de eerste paal en met veel drukte in het doelgebied is het toch barneveld die de gelijkmaker scoort...... Balen...
Maar we laten ons niet zomaar kisten Ryan geeft de bal mee aan Milan die de 3-4 scoort. Er is veel actie over en weer en de tijd begint aardig op te schieten...Nog 1 minuut op de klok.....dat moet lukken......toch...............maar er zijn 2 minuten voorbij en we spelen nog..........wat duurt de minuut lang.......overtreding SDVB mag vrije trap nemen en die gaat er nog in ook 4-4. Aftrap word genomen en DVS gaat op doel af van SDVB en weet er nog een corner uiit te halen.......en dat nog steeds in de minuut.....maar nee het fluitsignaal gaat........corner word niet meer genomen het is tijd.......een raar einde van een mooie eerste helft en een rare tweede helft waar zeker de scheids een paar aparte beslissingen nam maar ook zeker wijzelf het wel hebben weggegeven.............. Jongens jullie hebben met zijn allen laten zien dat jullie gegroeid zijn als ploeg en zeker wedstrijden kunnen winnen. Zeker op basis van wat jullie de eerste helft hebben laten zien.
Milan, Dilan, Niek ,Bas Yannick Remko Ryan Daniel Ilyas zet hem op de rest van de competitie.