5 - 0

DVS'33 Ermelo JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 03

8 maart 2014 9:30

Om 8.30 uur verzamelen bij DVS om naar Zeewolde te rijden waar we om  9.30uur moesten voetballen tegen Zeewolde F2,  vooraf getipt als een sterke tegenstander.

We speelden op het achterste veld en het zonnetje scheen al lekker. Kortom alles wat we nodig hadden om een lekker potje te voetballen.

De wedstrijd begint en het gaat aardig gelijk op. De partijen zijn aan elkaar gewaagd.Er wordt lekker gevoetbald en DVS krijgt een kans, maar de keeper zit er goed bij. Het gaat over en weer en na 10 minuten komt Zeewolde voor het doel van DVS en krijgt een kans en hij zit er in 1-0. DVS laat het er niet bij zitten en gaat weer in de aanval. Zeewolde blijft goed meedoen en krijgt een corner. Deze wordt naar achteren gespeeld waar een speler staat die een lange afstandsschot op het doel geeft die heel mooi in de kruising terecht komt… 2-0.

DVS laat het er niet bij zitten en probeert het weer. Verschillende kansen gaan net naast of tegen de paal of de keeper zit er bij. Aan het einde van de eerste helft probeert Zeewolde het nog een keer en creëert een kans… 3-0. En het is rust.

In de tweede helft gaat DVS er echt voor. Ze zijn veel in balbezit en er wordt goed overgespeeld waardoor er verschillende kansen worden gecreëerd maar het lijkt vandaag niet te willen. Of op de lat of naast of in de handen van de keeper. Maar DVS geeft het niet op en speelt echt heel lekker maar het doelpunt wil niet vallen. Zeewolde lijkt in de tweede helft niet veel in te brengen. Het blijft heel lang 3-0 . Aan het eind van de tweede helft als DVS moe gestreden is en het doelpunt maar niet wil vallen krijgt Zeewolde een counter en scoort de 4-0 en net voor het eind van de wedstrijd ook nog een 5-0. Aan de inzet van DVS lag het vandaag niet. Kansen zijn er genoeg geweest maar de bal wou er vandaag gewoon niet in.

Met de penalty’s werd er gelukkig door DVS nog wel een aantal keer gescoord (Ruben, Ewout en Axel) en Melvin weet er een aantal te stoppen. Moegestreden en met het zonnetje in de rug gaan we weer huiswaarts.