KVVA F1

1 maart 2014 10:30

Marcel Klein Wolterink

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje een mooi oefenpotje tegen een grote onbekende namelijk KVVA F1 uit Amersfoort. Zonder de geblesseerde Siem maar met gastspeler Jaron van Dasler uit de F4 gaan we de wei in.

Als scheidsrechter Marcel de aftrap laat nemen neemt DVS al vrij snel het initiatief. Een attent spelende Niels is er als de kippen bij om een bal te onderscheppen en schiet van afstand de 1-0 binnen. Even later maakt een KVVA verdediger ongelukkig hands vlakbij het doel dus een penalty voor DVS. Ruben mag hem nemen en knalt snoeihard de 2-0 binnen.

KVVA krijgt ook de nodige kansen maar ontbeert het geluk in de afwerking. Melvin keept een uitstekende partij en zorgt ervoor dat er niet gescoord wordt. Niels zorgt met een mooi schot nog voor de rust voor 3-0.

In de rust nog even wat puntjes op de ‘i’ want we geven te makkelijk kansen weg. We moeten feller op de bal zijn en beter opletten met verdedigen.

Na de rust verdient KVVA een corner. Ewout probeert de bal weg te koppen maar de bal verdwijnt in eigen doel., 3-1. Dan is het ‘Abdi-tijd’. Met twee knappe acties staat het 5-1 vor DVS en lijkt er niets meer aan de hand. Toch weet KVVA nog een keer te scoren, 5-2 is de eindstand.

De penalties worden met 5-4 gewonnen door KVVA. DVS weet alleen de laatste vier strafschoppen te scoren (Ewout, Jaron, Daan en Melvin).