DVS F2 vecht als leeuwen maar ontbeert geluk tegen kampioen Elspeet F1

Assist: Daan Liibaan

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 03

10 mei 2014 9:00

SR,A2

De laatste competitiewedstrijd wacht Elspeet F1 dat voor het kampioenschap speelt. Met de wedstrijd tegen Horst fris in het geheugen is het niet moeilijk de jongens scherp te krijgen. Als we net zo spelen als in de tweede helft tegen FC Horst kunnen we het Elspeet nog knap lastig maken. En dat gebeurt. Elspeet is inderdaad een heel stek team maar DVS F2 speelt ijzersterk en weet de nodige kansen te creeeren. Het euvel van de laatste maanden komt vandaag duidelijk naar boven: we scoren te weinig. De ene na de andere kans wordt om zeep geholpen, we hebben geen geluk. Elspeet wordt toch wat zenuwachtig, het zal toch niet....

Na de snelle 0-1 scoort Tumelo de gelijmaker na een knappe voorzet van Daan. Voor de rust weet Elspeet nog twee keer te scoren en gaat de rust in met ‘slechts’ een 3-1 voorsprong.

In de tweede helft het zelfde spelbeeld. DVS werkt hard en gaat op zoek naar doelpunten maar ontbeert het geluk. Elspeet is doeltreffender en scoort nog vier keer. Eindstand 1-7. Wat een geweldige wedstrijd van DVS, gevochten als leeuwen, gevoetbald als een echt team. De coach van Elspeet is onder de indruk en vraagt zich af waarom we niet meer punten hebben en niet hoger op de ranglijst staan.

Een ding is zeker: DVS F2 heeft laten zien wat het waard is en heeft enorm veel geleerd in alle spannende wedstrijden in deze voorjaarscompetitie in de 2e Klasse. Een groot compliment voor alle kanjers van F2!