Sportlaan 27
3851CA
ERMELO
tel. 0341-562357

Op 22 april stond de wedstrijd tegen HHC Hardenberg vrouwen 1 op de planning. Een ploeg waar de geelzwarten altijd moeite mee hebben. De uitwedstrijd werd met 2-3 gewonnen.

De basiself bestaat uit de volgende namen: op het doel Robbin. In de verdediging staan Melissa, Erika, Daniek en Claudia. Op het middenveld staan Shanna (C), Jill en Emma. Voorin beginnen Ilse, Hilde en Sifra.

Zoals verwacht gaat Hardenberg volle bak vooruit nadat het fluitje van de scheidsrechter klinkt. DVS heeft hier even wat moeite mee, maar na 10 minuten is er wat meer controle. Het is DVS wat voornamelijk de bal heeft, maar Hardenberg maakt het de geelzwarten niet makkelijk. De eerste helft kent weinig hoogtepunten. Aan de zijde van DVS ontbreekt het aan creativiteit en aan de zijde van Hardenberg wordt ondervonden dat de verdediging van DVS, inclusief Robbin, niet makkelijk te passeren is. Zo wordt er gerust met 0-0 op het scorebord.

De tweede helft krijgt DVS wat meer mogelijkheden. Zo schiet Hilde op de paal en ziet Emma haar inzet gekeerd worden door de keepster van Hardenberg. In de 63e minuut verlaat Sifra het veld voor Celine. Na ruim 75 minuten lijkt er toch een doelpunt te vallen. Ilse schiet de bal van een afstand knap in het doel, maar doet dit vanuit buitenspelpositie. In de 77e minuut komt Jolinde in het veld voor Jill. In de 90e minuut wordt er wederom gescoord, ditmaal door de bezoekers, maar ook dit doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. Zo eindigt de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel.

Na een pittige week heeft DVS VR1 twee competitieloze zaterdagen voor de boeg. De geelzwarten zijn nog volop in de race voor een plekje in de nacompetitie dus de komende weken zal daar hard voor getraind worden.