4 - 1

VVOG E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 02

21 september 2013 10:00

Op een mooie zaterdagmorgen speelden we de regionale topper tegen VVOG. We begonnen gelijk al met goed druk te zetten. In de 5e minuut  volgde na een voorzet van Emiran de goal van Lars. Ondanks verschillende gevaarlijke situaties aan beide kanten volgde er geen goal.

In een aanval van VVOG kwam Roel hard in botsing met de aanvaller van de tegenpartij. Gelukkig liep het goed af . In de 13e minuut volgde een voorzet van Lars die via Wilrik en met hulp van de doelman een goal werd. Helaas kwam er in de 14e minuut een tegengoal door een afstandsschot die hard in de kruising geschoten werd en onhoudbaar was voor Roel. Voor de rust waren er nog mooie aanvallen van ons die helaas geen doelpunt opleverden.

Na de rust volgde er in de 5e minuut na een voorzet van Thijmen een goal van Lars. Dankzij het harde werken door onze middenvelders en verdedigers volgden ondanks goeie acties van de tegenpartij er geen  doelpunten van VVOG. In de 24e minuut scoorde Olaf uit een corner en bracht de stand op 4-1. Het was een leuke wedstrijd en we gaan ons voorbereiden op de wedstrijd tegen SDC Putten .