39'

Meisjes B-junioren, MB1, Groep 1 08

1 september 2014 19:00

Leeuwen, D

Om 19.00u stonden we allemaal gereed op het veld om de wedstrijd met goede moed te beginnen. We moesten eerst even op gang komen, maar na 15 minuten viel het eerste doelpunt gescoord door Joy. De tweede goal in de 30e minuut, ook gescoord door Joy, zorgde ervoor dat we steeds beter op dreef kwamen. De tegenstanders hadden het zwaar en dat kon je merken aan de duels die ze steeds meer gingen verliezen. Ze leiten zich ook steeds sneller vallen in zulke duels. In de 32e minuut volgde het volgende goal, van Maaaike deze keer. Deze verschillende goals onstonde door verschillende assists van de zijkant en mooie aanvallen.
In de 39e minuut viel ons laatste goal door een mooie actie van Maaike vanaf de eigen helft.
In de tweede helft hebben we dan ook nog alles gegeven maar de tegenstanders lieten zich niet kennen en gaven ook nog net iets meer dan ze deden in de eerste helft. Uiteindelijk is de eindstand 4-0 geworden.