60'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 4

13 september 2014 10:45

Buuren, A. van

We moesten 9:45 aanwezig zijn. Toen iedereen aanwezig was begonnen we aan onze warming up. Na het warmlopen deden we nog wat oefeningen met de bal, zoals afwerken op het goal. Hierna bespraken we de opstelling en dergelijke en toen kon de wedstrijd beginnen.

Eerste helft :

Nadat onze scheidsrechter Arie van Buren het start signaal gaf kon de wedstrijd beginnen. DVS mocht aftrappen. Beiden teams gingen al meteen fel van start. Na een tijdje bleek dat het team uit Dronten toch wat sterker was. Helaas kon onze verdediging ze niet meer stoppen en werd de 0-1 gescoord. DVS liet het er niet bij zitten en bleef alles geven. De scheids floot af en de eindstand van de eerste helft bleef 0-1.

Tweede helft:

Nadat Harry de Groot ons nieuwe moed had gegeven begonnen we met de tweede helft. Die startte heel snel en na een mooie aanval scoorde Jessica de gelijkmaker. Hierdoor kregen we weer wat energie en zaten we er meteen weer boven op. Jammer genoeg was ASV niet te stoppen en maakten ze er 1-2 van. DVS liet zich niet kennen en gaf niet op. Er werd flink gebeukt door de tegenpartij en daar konden wij niet tegen op. Hierdoor raakten DVS vermoeid en uiteindelijk wist ASV er 1-4 van te maken.