Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Op 23 maart 2024 speelde DVS'33 Ermelo Vrouwen 1 een competitiewedstrijd tegen De Meern Vrouwen 1, een tegenstander waar eerder dit seizoen met 0-3 van verloren werd. Er staat veel op het spel, bij winst klimt DVS naar plek 6 op de ranglijst, bij verlies blijft DVS onder de degradatiestreep staan.

Al vroeg moet Claudia het veld verlaten met een blessure, Sifra volgt ook snel waardoor Joy en Ilse al vroeg in de wedstrijd in het veld komen. Het eerste deel van de wedstrijd komt DVS goed door, ondanks de felheid van de tegenstander en het matige eigen spel. Het is Dana die één keer tot redding moet komen en dit ook doet na lang niet meer onder de lat te hebben gestaan in een competitiewedstrijd.

Vlak voor rust zet DVS goed druk, het is Jolinde die op de helft van de tegenstander de bal veroverd, de aanval voortzet, wat resulteerd in een corner. Nadat Natasja de bal uit de corner op de lat schiet, krijgt Ilse hem uit de rebound wel net onder de lat, 0-1.

In de tweede helft komt DVS beter in het spel, er is meer rust aan de bal en op het middenveld en in de achterhoede worden de nodige duels gewonnen.

In de '67 minuut wordt de laatste wisselbeurt ingezet, Celine en Ilse verlaten het veld en Emma en Robbin komen binnen de lijnen. Hierna is DVS nog meermaals gevaarlijk, maar viel de 0-2 helaas niet.

Drie belangrijke punten gaan mee terug de bus in, waar de muziek en versnaperingen goed vertegenwoordigd zijn.

Over twee weken volgt de wedstrijd tegen UVV, die meestrijden om de titel, kan DVS hier een volgende stap zetten naar boven?