VVOG F5

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 05

13 september 2014 9:00

Timo Tonjes A2

Na hun eerste bekerduel mochten de jongens van f4 nu aftrappen in hun eerste competitiewedstrijd. VVOG F5 stond op het programma. Toen de jongens van VVOG op het veld verschenen viel al direct op dat bij hen de shirtjes wel de juiste pasvorm hadden. Dat de jongens iets groter van stuk waren hield vooral de begeleiders bezig. Voor het 9 tal van DVS was dit totaal geen item. Nadat het eerste fluit signaal gegaan was stortte de DVSers zich op de bal en hun tegenstander en startten een storm die 11 minuten aanhield. De 2-0 op het scorebord maar ook het leuke enthousiaste gretige voetbal van DVS voorspelde een leuke einduitslag… . Met de zeer balvaste en gedreven Bart, de splijtende passjes en het overzicht van Dide, werden regelmatig de doelgerichte Jonne en de uit het niets opduikende Roel gevonden. Keeper Mik bekeek het allemaal van een afstandje. De enkele keer dat hij een VVOGer zijn doel zag naderen zag hij Abel, het slot op de F4 deur, op overtuigende wijze orde op zaken stellen.
Maar het tij keerde. Met de 2-1 van VVOG vlak voor rust leek er nog niets aan de hand. De tweede helft echter werd duidelijk dat de vers in het veld verschenen nummer 6 van VVOG letterlijk en figuurlijk een maatje te groot was. Was het middenveld de eerste helft in handen van 5 DVSers, de tweede helft was er één VVOG-er de baas. De nummer 6 van VVOG. Na een aantal lange rushes wist hij een paar keer het net te vinden. De 2-2 was niet van hem. Een voorzet belandde in één keer op de slof van een groenhemd. Prachtig doelpunt. Doellijn technologie moest te pas komen aan de 3-2 voor VVOG. Na 12 minuten in de tweede helft stond het opeens 6-2 voor VVOG.
Toch bleef F4 voetballen en strijdlustig. Abels schoen vloog er van door de lucht en ja, helaas belandde de schoen niet op het hoofd van die nummer 6. - Maar goed ook natuurlijk want dat had hij niet verdiend.- Het aanhoudende werken van de steeds storende Mike en Tobias werd beloond. Als een duvel uit een doosje brak Milan door de verdediging van VVOG en oog in oog met de keeper…. 6-3! De jongens van F4 vierde het doelpunt alsof dit het winnende was. Wat is het toch een leuk team.