Bekeravontuur DVS'33 F1 begint veelbelovend

Daan Liibaan (schot)
27'

1 september 2014 19:00

bij VVOP

Na het behalen van de eerste hoofdprijs op het Henk Mulder toernooi van csv Apeldoorn afgelopen zaterdag mocht DVS'33 F1 op de maandagavond aantreden tegen de blauw-witten van VVOP in Voorthuizen.

In de euforie en nog steeds in de winning mood hadden de mannen van DVS F1 veel zin in deze avondwedstrijd. Dit ondanks de altijd vermoeiende eerste schooldag. Met Wahid terug van vakantie was het negental compleet. DVS gaat voortvarend van start en zoekt de aanval op met Abdi, Daan, Wahid en Siem. De verdedigers Jaron, Niels, Tim en Nills houden achterin de boel op slot. Keeper Ewout moet slechts een paar keer in actie komen maar is bij de les.

Het fenijn van de eerste helft zit in de start. Met zijn snelheid snelt Siem over de linkerkant langs de VVOP verdediging en besluit te schieten. Een verrastte keeper ziet de lastige stuiterbal in de korte hoek aan hem voorbij gaan. Mooie goal, 1-0 voor DVS. In de laatste minuut voor rust is het de vaak mee opkomende verdediger Tim die met een fraai schot de 2-0 scoort.

In de tweede helft opnieuw weinig zorgen voor DVS maar VVOP wordt wel sterker want ze doen er een schepje bovenop. Toch is het DVS dat weer weet te scoren. Abdi spelt zich vrij en geeft voor op goed meegelopen Daan die binnentikt, 3-0.

In de laatste minuten krijgt VVOP loon naar werken en weet de eer te redden. Met een fraaie 3-1 overwinning rijden we naar huis. Zeewolde en Hoevelaken zijn de volgende bekertegenstanders.