4 - 0

DVS'33 Ermelo MO17-1

Meisjes B-junioren, MB1, Groep 1 08

6 september 2014 10:30

We vertrokken s'ochtends om 9 uur richting Oldenbroek, daar aangekomen gingen we snel warmlopen en ons focussen op de wedstrijd. Na het warmlopen zijn we nog even terug gegaan naar de kleedkamer en heeft Harry verteld waar iedereen stond en hoe we moesten gaan spelen.
10.30u we stonden op het veld en de scheidsrechter floot.

1 ste helft.

De eerste helft is begonnen, het ging gelijk op. Na een paar harde minuten gespeeld te hebben, brak Owios door onze verdediging heen en scoorde een doelpunt. We wilden naar de 1-1 toe en gaven daar alles voor, de bal werd goed over gespeeld door dvs'33 we kregen kansen, maar sommige pakte de keeper,  of gingen naast. Hij zat er bijna in, we speelde de bal snel over de bal werd richting de goal geschoten. We dachten allemaal dat die zat maar helaas de tegenstander had de bal precies op de lijn van de goal gestopt. Het was helaas geen doelpunt. Na 40 minuten gespeeld te hebben was de rust.

2 de helft.

We stonden op het veld, gefocust.
Owios veroverde vaak de bal tikten snel met elkaar over en kwam hierdoor door de verdediging van dvs'33 heen en creëerden hierdoor weer een doelpunt. 2-0.
We vochten terug we veroverden vaak de bal, maar Owios was net iets sneller dan ons en was daardoor beter. Maud maakte een teckel maar niet op de bal, de teckel ging op de man en hierdoor kreeg Maud geel. Dvs '33 moest door met 10 man. Owios had een speler meer en kon veel vrij lopen, en met het getik van Owios maakten ze 3-0. Dvs'33 vocht voor de bal maar het lukte niet om de bal in de goal te krijgen van de tegenstander. Owios kwam nog een keer door de verdediging heen en schoten in het doel. Nog een paar minuten heeft dvs'33 hierna gespeeld en toen was de weedstrijd afgelopen.