Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 4

4 oktober 2014 14:30

Zaterdag 04-10-2014
14:30

Het begon al goed. We arriveerde pas 20 minuten voor tijd. Sommige zelfs nog 10 minuten later. We hadden dus geen tijd voor een warming-up. Desonkdans speelden we de eerst 10 minuten goed. Maar door het warme weer ging het al snel minder goed. We hadden wel kansen maar het tempo lag te laag. Gelukkig werd één van die kansen benut en scoorde we de 0-1. Dit was een doelpunt van Emma, in de 15de minuut. De eerste helft hadden we ondanks het warme weer geen drinkpauze. Dus toen de scheidsrechter eindelijk floot voor de rust, was iedereen heel moe en dorstig. De tweede helft gingen we met goede moed het veld weer op. Maar het wou nog steeds niet helemaal lukken, hoe graag we het ook wilden. We hadden wel een paar goede combinaties maar het doelpunt kwam maar niet. Todat er een mooie voorzet kwam van Jessica die mooi werd ingeschoten door Inge. Het stond nu dus 0-2. Helaas volgde er al  snel een tegendoelpunt. De stand was hierdoor 1-2. De tweede helft hadden we gelukkig wel een drinkpauze. Na de drinkpauze gebeurde er niet zo veel meer. Er waren nog wel een paar kansen maar er werd teveel op de keeper geschoten. De scheidsrechter floot af en de wedstrijd was afgelopen.