0 - 4

DVS'33 Ermelo MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 4

18 oktober 2014 10:15

Na een lange rit van 50 minuten kwamen we aan bij  een klein voetbalclub SHE Oeken. We hadden een lange warming up gehad. Eerste helft: Na een kwartier van de wedstrijd werd er gescoord door Maud (0-1). Al snel kwam er een schot van Inge op  lat ,helaas zat ie niet, maar een schot van
Yavanna in de hoek zat wel (0-2). Met 0-2 gingen we de rust in. Tweede helft: een lange tijd gebeurt er niks, maar dan een voorzet van Kaylee naar Joy, en Joy scoort! (0-3) Inge loopt langs alle verdedigers heen en schiet recht in het hoekje, weer een goal! (0-4) Eindstand : 0-4 we hebben super goed gespeeld en 3 punten gepakt voor de competitie.