• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

DVS’33 Ermelo in eerste ronde KNVB Beker naar Katwijk

Vandaag, 24 september 0:00  Geen profclub voor DVS’33 Ermelo in de eerste ronde van de KNVB Beker, maar wel opnieuw een zware opgave in de Duin- en Bollenstreek, namelijk tegen de regerend kampioen bij de amateurs; vv Katwijk. Die club was in competitieverband in het seizoen ’15-’16 in de Topklasse tegenstander van de geelzwarten. De wedstrijden voor de eerste ronde staan gepland op 18, 19 en 20 oktober.meer »

172x gelezen

DVS’33 Ermelo bezoekt mede-cupfighter Harkemase Boys

22 september 17:00  DVS’33 Ermelo gaat zaterdag 24 september op bezoek bij mede-cupfighter Harkemase Boys. Beide clubs plaatsten zich dinsdagavond voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker; de Ermeloërs door in een goede wedstrijd Tweededivisionist FC Lisse in eigen huis te verslaan. De Harekieten moesten na een voorsprong bij Scheveningen nog een gelijkmaker toestaan, maar plaatsten zich in het vissersdorp vanaf elf meter. Voor de twee clubs een goed resultaat. De Friezen meldden zich weer na drie nederlagen in de eerste drie wedstrijden. Met een gelijkspel en twee overwinningen. Ook DVS won de laatste competitiewedstrijd. Op de ranglijst staan de geelzwarten negende en Harkemase Boys op de vijftiende, maar het verschil in punten bedraagt slechts één. De botsing tussen twee voetbalculturen is altijd boeiend en deze editie zal daar geen uitzondering op zijn. De ontmoeting op “De Bosk” wordt geleid door dhr. F.R. de Winter uit Blaricum. De aftrap is om 14:30 uur.meer »

305x gelezen

Bank brengt DVS’33 Ermelo in Lisse naar hoofdtoernooi KNVB Beker

21 september 12:30  DVS’33 Ermelo heeft zich dinsdagavond 20 september in Lisse geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Na de vroege voorsprong volgde rond de tachtigste minuut de beslissing in de wedstijd tegen FC Lisse. De zege van de geelzwarten op de Tweededivisionist was verdiend. Peter Wesselink had voor deze kwalificatieronde meer keuze dan zijn college van de fusieclub, Raymond Bronkhorst. Die heeft een aardige ziekenboeg. De oefenmeester in Ermelose dienst kon beschikken over een volledige selectie, waarvan een aantal spelers nog wedstrijdfit moeten worden. Dat moet gebeuren in competitiewedstrijden of in dit geval een cupduel. In de verdediging stonden dan ook Nicky van Hilten, Tarik Evre, Sem de Wit en Nassim El Ablak. Op het middenveld kreeg Lars Huber weer speeltijd, waardoor Frank Olijve rust kreeg. Voorin was er plaats ingeruimd voor Lars van Wetering en Omar El Ghazouani, die Stef Nijland en Ali Akla op de bank hielden. Piotr Gorczyka verdedigde het doel in plaats van Daan Huiskamp. meer »


DVS’33 Ermelo naar FC Lisse in voorronde KNVB Beker

19 september 16:30  DVS’33 Ermelo speelt dinsdagavond 20 september in de tweede voorronde van de KNVB Beker tegen FC Lisse. De geelzwarten zullen een historische overwinning op “Ter Specke” nodig hebben om het hoofdtoernooi te bereiken. Vorig seizoen deden de Ermeloërs dat tegen een andere Bollenstreekploeg, namelijk Noordwijk. Er volgde voor DVS een prachtig bekeravontuur, dat in de achtste finale eindigde tegen Vitesse. FC Lisse bereikte het hoofdtoernooi niet, maar kroonde zich in de Derde divisie Zaterdag wel tot kampioen en maakte zo de rentree in de Tweede Divisie. Met die status waren de geelblauwen sowieso vrijgesteld in de eerste voorronde. Het zal voor de equipe van Peter Wesselink en Stevan de Geijter een zware opgave worden om de fusieclub terug te wijzen. FC Lisse boog in het huidige seizoen alleen nog maar voor Spakenburg en staat keurig in het linker rijtje. In de zesde speelronde moest de club thuis na een 1-0 voorsprong tegen svv Scheveningen nog een 1-1 toestaan. DVS zelf won die dag met 2-0 van ACV. De bekerwedstrijd tegen FC Lisse op sportpark Ter Specke begint om 20:00 uur en is gratis toegankelijk. Leidsman van dienst is dhr. W. Wiersma uit Drachten. meer »

333x gelezen

DVS’33 Ermelo achterhaalt ACV na thuiszege

18 september 13:00  ACV reisde met een voorsprong van drie punten af naar Ermelo, maar werd achterhaald door DVS’33 Ermelo. Beide clubs bezitten nu evenals nog vijf andere acht punten. De geelzwarten legden de basis voor deze thuiszege in de eerste helft en doorstonden na de rust een fase van druk. Het pleit was beslecht na de tweede Ermelose treffer. Peter Wesselink had zijn basis in vergelijking met de uitwedstrijd tegen VVOG op drie plaatsen gewijzigd, waarvan twee in de verdediging. Die in de defensie hadden te maken met fitheid. Sem de Wit vormde nu met Tim van de Berg het hart van de verdediging. Lars Huber zat op de bank, omdat de oefenmeester koos voor de fysiek wat sterkere Adriaan Kruisheer. Bij ACV ontbraken twee spelers, namelijk Giovanni Zwikstra en Niels Grevink. meer »


DVS’33 Ermelo thuis in achtervolging op ACV

15 september 11:00  DVS’33 Ermelo speelt zaterdag 17 september thuis tegen ACV. De twee clubs zijn voor de zestiende keer bij elkaar ingedeeld; nu voor het vierde seizoen in de Derde Divisie. De verhoudingen tussen beide clubs zijn inmiddels wat gewijzigd. De Assenaren waren een topclub op het hoogste niveau in het zaterdagvoetbal, toen de geelzwarten als debutant in ’88 hen leerden kennen. De blauwzwarten verloren terrein in 2010, toen de Topklasse werd ingevoerd. In de Derde Divisie is er meer sprake van gelijkwaardigheid met DVS wat in het voordeel. ACV begon het seizoen met een nederlaag, maar noteerde naast nog eens twee gelijke spelen twee overwinningen; de laatste thuis tegen rkav Volendam. De Ermeloërs leden een gevoelige nederlaag in Harderwijk in de ‘Derby van de Veluwe. Dat betekent bovendien, dat de equipe nu in de achtervolging moet op de subtop, te beginnen in de thuiswedstrijd tegen ACV. Het duel tussen de Gelderse- en de Drentse club wordt geleid door een Overijsselaar, namelijk dhr. S. Veekamp uit Enschede. Hij zal om 15:00 uur fluiten voor de aftrap.meer »

488x gelezen

Ga naar archief