Voetbal - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

Presentatie voorbereiding A-selectie seizoen 2023-2024!

30 mei 22:45  Op zaterdag 8 juli start de voorbereiding van de A-selectie op het nieuwe seizoen met een eerste kennismakingstraining om 11.00 uur! De mannen van de nieuwe hoofdtrainer Patrick Loenen komen dan bij elkaar op de Sportlaan voor de eerste training. meer »

552x gelezen

Stan Beune nieuwste aanwinst DVS’33 Ermelo

30 mei 20:00  De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Stan Beune. De 20-jarige buitenspeler tekent een contract voor één seizoen.meer »

956x gelezen

DVS’33 Ermelo besluit seizoen thuis tegen Hoek in stijl

28 mei 11:45  DVS’33 Ermelo heeft waardig afscheid genomen van het seizoen 2022-2023. Thuis tegen hsv Hoek, dat net een plaats hoger op de ranglijst stond dan de geelzwarten, werd slechts een figurantenrol gegund, hoewel de Zeeuws-Vlamingen nog een minieme kans op de derde periodetitel hadden. De equipe van Stevan de Geijter en Jaap de Vries legden in de slotwedstrijd in tegenstelling tot de voorlaatste speelronde een puike partij op de mat en won ruim met 4-0 na een 1-0 ruststand. De zege betekende een zevende plaats in de eindrangschikking. Voor Gaston Salasiwa was deze keer een basisplaats ingeruimd, waardoor Tarik Evre op de bank bleef. Nicky van Hilten speelde zodoende vanaf de aftrap weer aan zijn vertrouwde rechterkant. Ook Frank Olijve behoorde bij de eerste elf, wat Lars Huber zijn plaats kostte. meer »


DVS’33 Ermelo besluit seizoen thuis tegen Hoek

25 mei 10:45  DVS’33 Ermelo sluit zaterdag 27 mei het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen hsv Hoek. De Zeeuws-Vlamingen verloren net als de geelzwarten hun vorige competitiewedstrijd, maar hebben nog altijd een theoretische kans op de derde periodetitel. Voor de Ermeloërs is die definitief verkeken, zodat het inderdaad de laatste wedstrijd van het seizoen is. Zowel DVS als de blauwwitten konden in hun vorige wedstrijd onvoldoende energie leggen om de opponenten, die nog om lijfsbehoud vochten, te verslaan. Voor de equipe van Stevan de Geijter en Jaap de Vries is het te hopen, dat het de vertrekkende spelers en stafleden een waardig afscheid biedt voor eigen publiek. De wedstrijd, die om 14:30 uur begint, staat onder leiding van dhr. H.C.A. Michielsen uit Chaam.meer »

392x gelezen

DVS’33 Ermelo houdt Excelsior’31 in leven

21 mei 12:00  DVS’33 Ermelo heeft Excelsior’31 in de laatste uitwedstrijd van het seizoen in leven gehouden. De gastheren bezetten voorafgaand aan het duel in de 33e speelronde een directe degradatieplaats, terwijl de Ermeloërs nog een heel kleine kans op het winnen van de derde periode hadden. Halverwege de voorlaatste speelronde, waarin alle wedstrijden gelijktijdig begonnen, waren de tussenstanden ook het gunstigst, maar de geelzwarten keken toen al tegen een hopeloze achterstand aan. Het rigoureuze wisselen in de rust bracht wel wat elan in het Ermelose spel, maar gescoord werd er niet door de bezoekers. De score werd zelfs nog uitgebreid. Op basis van doelsaldo behield DVS de achtste plaats. Ali Akla was in de vorige wedstrijd geblesseerd geraakt; voor hem speelde Lars Huber. Ook controleur Frank Olijve begon op de bank, terwijl Benjamin Roemeon in deze wedstrijd in de basis stond. meer »


Laatste uitwedstrijd DVS’33 Ermelo tegen Excelsior’31

18 mei 14:15  DVS’33 Ermelo speelt zaterdag 20 mei haar laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie tegen Excelsior’31. De Rijssenaren bezetten na 32 wedstrijden en de meest recente nederlaag (op Urk) een directe degradatieplaats. Zij kunnen zich theoretisch nog direct veilig spelen, maar dat is geen realiteit. Deelname aan de nacompetitie voor lijfsbehoud is realistischer, maar dan moeten er wel drie punten en een minder doelsaldo goedgemaakt worden ten opzichte van Ter Leede en vijf ten opzichte van VVOG. Wellicht werd de nederlaag van DVS thuis tegen GVVV begroet op “De Koerbelt”, doordat de kansen voor DVS op het winnen van de derde periode ook theoretisch zijn. Kunnen de geelzwarten het nog opbrengen om diep te gaan in de Reggestad? In de laatste twee speelronden staan alle wedstrijden gepland om 14:30 uur. Leidsman van dienst is dhr. M.A. Spoon uit het naburige Enter.meer »

468x gelezen

Ga naar archief