• DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Voetbal

DVS’33 Ermelo veel te sterk voor csv Apeldoorn

28 november 13:00  In plaats van de competitiewedstrijd bij Barendrecht oefende DVS’33 Ermelo in het Orderbosch tegen csv Apeldoorn. De geelzwarten waren simpelweg veel te sterk voor de thuisspelende eersteklasser, maar lieten na om dat krachtsverschil in doelpunten uit te drukken. Peter Wesselink hield Stef Nijland en Nassim El Ablak, die tegen SteDoCo nog zo sterk invielen, buiten de ploeg. Ali Akla startte wel op de rechterflank, terwijl Quincy Veenhof centraal speelde. Ook Hayri Pinarci begon in de basis, evenals Jeremy Jonker, die nu met Tim van de Berg het hart van de Ermelose defensie vormde. In de Derde Divisie A werden naast Barendrecht-DVS’333 Ermelo nog twee wedstrijden afgelast, namelijk Staphorst-DOVO en GOES-FC Lisse. Naast voorspelbare overwinningen waren er ook weer verrassingen. Onduidelijk is, of deze ronde de laatste was in dit kalenderjaar. Door de aanscherping van de coronamaatregelen mag er nog wel op de zaterdagmiddag tot de lockdown gevoetbald worden, maar mag er na 17:00 uur niet getraind worden. En daar wringt de voetbalschoen, wil men spelers fit houden. meer »


Apeldoorn in plaats van Barendrecht voor DVS’33 Ermelo

26 november 11:45  In plaats van de competitiewedstrijd in de Derde Divisie A bij Barendrecht speelt DVS’33 Ermelo zaterdag 27 november een oefenwedstrijd tegen csv Apeldoorn. Vanwege corona-verdenkingen bij de Zuid-Hollandse club is de competitiewedstrijd tegen de Barendrechters afgelast. Datzelfde geldt voor de competitiewedstrijd Staphorst-DOVO vanwege besmettingen bij de Veenendalers. Voor de geelzwarten is het natuurlijk zaak om in een goed ritme te blijven en daarbij helpt de oefenwedstrijd tegen csv Apeldoorn. De eersteklasser had zullen spelen tegen het Veenendaalse Merino’s, maar dat duel ging er ook al uit vanwege corona. Die wedstrijd wordt in het Apeldoornse Orderbosch gespeeld en begint om 15:00 uur.meer »

512x gelezen

DVS’33 Ermelo op bezoek bij werkloos Barendrecht

25 november 16:45  DVS’33 Ermelo gaat zaterdag 27 november op bezoek bij bvv Barendrecht. In de laatste drie van de dertien speelronden in de Derde Divisie Zaterdag keken de Bongerd-bewoners werkloos toe en kwamen alleen in actie in de voormalige Rijnmond Cup. Of het gebrek aan ritme was, is onduidelijk, maar de Derdedivisionist verloor thuis verrassend met 1-2 van de zaterdagderdeklasser FC IJsselmonde. En dat terwijl de roodwitten alweer zes competitiewedstrijden ongeslagen waren en ook nog eens de eerste ronde in de KNVB Beker overleefden na eerder Tweededivisionist Scheveningen met overtuigende cijfers uit het hoofdtoernooi had gehouden. Waar Barendrecht momenteel staat, laat zich dus raden, behalve dan dat de twaalfde plaats op de ranglijst vertekend is. Feitelijk heeft de Zuid-Hollandse club een verliespunt minder dan DVS, dat zesde staat. Daar kwamen de geelzwarten terecht, nadat SteDoCo in Hoornaar aantoonde, dat een gedwongen rust niet per definitie nadelig is. De Ermeloërs reizen pas voor de tweede keer in de clubgeschiedenis af naar “De Bongerd”, waar zij de allereerste kennismaking, nog in de Topklasse, verloren van Barendrecht. Vorig seizoen werd de reis naar de Rijnmond niet gemaakt vanwege corona. De wedstrijd, die zonder publiek gespeeld zal worden, begint om 14:30 uur en zal geleid worden door dhr. D. Serik uit Deventer.meer »

234x gelezen

DVS’33 Ermelo begint tweede periode met nederlaag in Hoornaar

21 november 16:00  DVS’33 Ermelo is de tweede periode begonnen met een nederlaag in Hoornaar. De geelzwarten liepen van meet af aan achter de feiten aan na een veel te vroege treffer van SteDoCo. De equipe van Peter Wesselink bleef strijden voor een resultaat, maar ging uiteindelijk ten onder aan de hoogst effectieve thuisclub, waarbij oud-DVS’er Olivier Pilon nog een duit in het zakje deed. De Hoornaars stegen verder naar de subtop, terwijl de Ermeloërs weer een stapje terug moesten doen. Er was een wijziging in de basis van DVS in vergelijking met de vorige wedstrijd; Jeremy Jonker begon weer op de bank ten faveure van Finn Kluiver. meer »


Lastige klus voor DVS’33 Ermelo bij SteDoCo

18 november 14:45  Er staat DVS’33 Ermelo zaterdag 20 november in Hoornaar een lastige klus te wachten. Dan is SteDoCo de tegenstander in de dertiende speelronde, waarmee tevens de tweede periode begint. Dat zal de gastheren wellicht enorm stimuleren, want de Hoornaars kenden een slechte start in de eerste periode en moet dus in de achtervolging voor de koppositie, waarvoor meerdere kapers op de kust zijn. Vooralsnog is een periodetitel dan van belang. Na de laatste nederlaag, uit tegen FC Lisse, boekten de roodzwarten drie zeges en naderden het linker rijtje. Met winst op de Ermeloërs kan SteDoCo tot op drie verliespunten komen van de geelzwarten. Beide clubs wonnen hun laatste wedstrijd van ACV. De Zuid-Hollanders lagen daarna twee weken stil, terwijl DVS na een onderbreking van een week de draad weer oppikten. Vanwege coronamaatregelen worden de wedstrijden met ingang van deze zaterdag drie ronden zonder twaalfde man gespeeld. Leidsman van dienst is dhr. S.C.A. van Zuilichem uit Reusel, die om 14:30 uur laat aftrappen.meer »

440x gelezen

DVS’33 Ermelo doet goede zaken na zege op ACV

14 november 15:00  DVS’33 Ermelo heeft in speelronde 12 goede zaken gedaan door de thuiswedstrijd tegen ACV te winnen. Door de overige uitslagen zijn de geelzwarten de koppositie in de Derde Divisie Zaterdag genaderd tot drie punten met nog een inhaalwedstrijd tegoed. En wat meer is; de eerste periodetitel is nog grijpbaar. Daarvoor zijn naast de huidige leider in de stand naast de Ermeloërs nog drie gegadigden in beeld. De strijd om die eerste prijs van het seizoen is dus ongekend spannend. Winst in de thuiswedstrijd tegen ACV was geenszins vanzelfsprekend; de Assenaren behaalde het merendeel van de punten immers buitenshuis. De ploeg van trainer Fred de Boer toonde in Ermelo geen zwakke plekken, maar één versnelling in een aanval betekende het verschil in resultaat. De overwinning kwam terecht bij de ploeg, die ook de meeste kansen kreeg, hoewel die in deze wedstrijd schaars waren. Trainer Peter Wesselink had zijn basis in vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Sparta op twee plaatsen gewijzigd. Jeremy Jonker keerde na zijn invalbeurt tegen de Nijkerkers terug bij de eerste elf, maar wel op de linksbackplaats. Finn Kluiver was ziek geweest, mist wat trainingen en begon zodoende op de bank. Quincy Veenhof kreeg op de rechtervleugel weer de voorkeur boven nieuweling Nassim El Ablak. Het was voorlopig (voor een periode van drie weken) de laatste ronde, die met publiek gespeeld mocht worden. Gezien het lagere aantal van 600 toeschouwers had een aantal mensen daar wellicht al rekening mee gehouden. meer »


Ga naar archief